Bewegingscentrum 
Bewegen Bij Buitenhuis

WattCycling Apeldoorn

WattCycling Apeldoorn is een onderdeel van Bewegen Bij Buitenhuis en bij WattCycling Apeldoorn train je in groepsverband op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Trainen op de Wattbike bij WattCycling Apeldoorn is een gerichte trainingsmethode "Train smarter, get Faster". 

De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De wattbike meet niet alleen heel nauwkeurig je vermogen en het eventuele verschil tussen de benen maar middels de PolarView registreert en visualiseert hij ook hoe je kracht zet en op welke momenten tijdens je trapbeweging. De continue feedback die de Wattbike geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit en kun je tevens werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor specifieke Core en krachttrainingen die specifiek afgestemd zijn op de wielrenner of triatleet. Deze trainingen kunnen in Small-Group en in de vorm van Personal Training gevolgd worden met een persoonlijk en individueel begeleidings- en trainingsprogramma op maat op basis van je eigen wedstrijdprogramma en specifieke doelstelling.

 

WattCycling

WattCycling

WattCycling Training: Bij WattCycling Apeldoorn train je in groepsverband op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. De WattCycling trainingen die worden gegeven zijn:

WattCycling HIT

WattCycling d'Huez

WattCycling Tri/Endurance

WattCycling Allround

Wattbike performance test: Bij Wattbike trainingscentrum Bewegen Bij Buitenhuis kun je terecht voor de performance testen: Max-Ramp test, 45min Wingate Test, 20min Test, 3min Test.

 Wil je meer weten over WattCycling en- of het iets voor jou zou kunnen zijn, en wat we eventueel nog meer voor jou zouden kunnen betekenen, kom een keer bij onlangs en doe een keer een introductie WattCycling training met ons mee of neem contact me tons op. We Staan je graag te woord onder het genot van een kop koffie of thee.

Kijk voor meer informatie op www.wattcyclingapeldoorn.nl

Trainingsrooster

Voor de periode 2018.

Maand

Dag

Tijd

Training

Duur

inhoud 

Zones

Maandag

9:00

Open Training

90min

10:30

Open Training

90min

18:30

Allround

90min (Binnenkort)

20:00

TRi / Endurance

90minDinsdag

9:00

Open Training

90min

20:00

Forte-WZN

90min

20:00

Forte-WZN

90minwoensdag

15:30


90min

18:30


90min

20:00

Allround

90minDonderdag

18:30

Allround

90min (Binnenkort)

20:00

D'Huez

90minVrijdag

9:00

Open Training

90min

18:3020:00

Introductie

90minZaterdag

9:00

AllRound / Endurance

90min


CoreTraining

30/45minmin

11:30

AllRound / Endurance

90min


CoreTraining

30/45minmin 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info