Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


WattCycling training

WattCycling Apeldoorn is een onderdeel van Bewegen Bij Buitenhuis en bij WattCycling Apeldoorn train je in groepsverband op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Trainen op de Wattbike bij WattCycling Apeldoorn is een gerichte trainingsmethode "Train smarter, get Faster". 

De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De wattbike meet niet alleen heel nauwkeurig je vermogen en het eventuele verschil tussen de benen maar middels de PolarView registreert en visualiseert hij ook hoe je kracht zet en op welke momenten tijdens je trapbeweging. De continue feedback die de Wattbike geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit en kun je tevens werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor specifieke Core en krachttrainingen die specifiek afgestemd zijn op de wielrenner of triatleet. Deze trainingen kunnen in Small-Group en in de vorm van Personal Training gevolgd worden met een persoonlijk en individueel begeleidings- en trainingsprogramma op maat op basis van je eigen wedstrijdprogramma en specifieke doelstelling.

 

WattCycling

WattCycling

WattCycling Training: Bij bewegen bij buitenhuis train je in groepsverband op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. De WattCycling trainingen die worden gegeven zijn:

WattCycling Build-Up

WattCycling Base

Wattbike performance test: Bij Wattbike trainingscentrum Bewegen Bij Buitenhuis kun je terecht voor de performance testen: Max-Ramp test, 45min Wingate Test, 20min Test, 3min Test.

 Wil je meer weten over WattCycling en- of het iets voor jou zou kunnen zijn, en wat we eventueel nog meer voor jou zouden kunnen betekenen, kom een keer bij onlangs en doe een keer een introductie WattCycling training met ons mee of neem contact me tons op. We Staan je graag te woord onder het genot van een kop koffie of thee.

Kijk voor meer informatie op www.wattcyclingapeldoorn.nl

Trainingsrooster.


 
Opbellen
E-mail
Info