Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


SportZorg

SportZorg Bij Buitenhuis is waarbij men binnen het bewegingscentrum terecht kan met een sportblessure, chronische pijnklachten, onder- overgewicht en overige klachten die al dan niet gerelateerd zijn aan sport. Zo ook van preventieve aard om blessures te voorkomen en- of weer te laten ontstaan.

De geboden diensten, therapieën, specialismen en bewegingsprogramma's zijn van preventieve en curatieve aard en van holistische opzet. Onze kracht ligt in de persoonlijke begeleiding, coaching en individuele ondersteuning. De beweegprogramma's worden binnen een open, kleinschalige en prikkelarme omgeving aangeboden en desgewenst ook op locatie.

Om een goed beeld te verkrijgen in wat de beste behandeling, therapie, begeleiding en- of voedings- trainingsschema voor iemand is, vind er altijd een intake gesprek plaats voordat er een behandeling of consult plaats vindt. Tijdens een intake gesprek wordt middels een anamnese, functieonderzoek en- of body-scan gemaakt zodat er een goed beeld gevormd kan worden van de lichamelijke gesteldheid en om een goed inzicht te krijgen van de uitgangspositie. Tevens is een vragenlijst met betrekking op de lichamelijke gesteld en eventuele medische achtergrond een onderdeel van het intake gesprek.  De gegevens die hieruit voortkomen worden in een vertrouwelijk en beveiligd dossier geregistreerd en opgeslagen. Op basis van deze gegevens kan een gedegen en adequaat behandel- begeleidings- en of coachingsplan worden opgesteld.


BGN Gewichtsconsultancy

BGN Gewichtsconsultancy

BGN Gewichtsconsulent: Jonneke Buitenhuis

Bij bewegingscentrum Bewegen Bij Buitenhuis kunt U op het gebied van voeding, gewichtsproblematiek, vitaliteit en leefstijl door onze BGN-Gewichtsconsulent gecoacht, begeleidt en geadviseerd wordt. De begeleiding vindt plaats volgens de richtlijnen "Goede Voeding" van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon en volgens het BGN-Protocol. De gewichtsconsulent helpt u middels een persoonlijke afgestemde voedings- en beweegadvies naar een gezond gewicht, een gezonder leefwijze en de afgestemde doelstellingen.

Gediplomeerd en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

TriggerPoint therapie

TriggerPoint therapie

TriggerPointCoach en Behandelaar: Norman Senden

Bij bewegingscentrum Bewegen Bij Buitenhuis kunt U ook terecht voor verschillende soorten pijnklachten al dan niet chronisch die vaak gepaard gaan met bewegingsbeperkingen. De TriggerPointCoach - Behandelaar brengt samen met u de klachten in kaart om de oorzaak van de klachten op te sporen.

Gediplomeerd, gelicentieerd en aangesloten bij TriggerPointCoach

Sport therapie

Sport therapie

Sport therapeut:

NGS SportZorg massage

NGS SportZorg massage

SportZorg masseur: Norman Senden

Gediplomeerd en aangesloten bij beroepsvereniging en branche organisatie NGS

NGS Wellness massage

NGS Wellness massage

Wellness masseur:

Soigneurs Begeleiding

Soigneurs Begeleiding

Soigneur: 
Opbellen
E-mail
Info