Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


Small Group training

Wij bieden onze trainingen aan binnen een open, kleinschalige en prikkelarme omgeving. Onze kracht ligt in de persoonlijke begeleiding, coaching en individuele ondersteuning

Bij Bewegen Bij Buitenhuis train je in een Small-Group onder leiding van een gediplomeerde instructeur/trainer die op je houding let en motiveert om het eerste uit de training te halen. De voorwaarden van een juiste lichamelijke houding en het adresseren van de juiste spieren voor het maken van de bewegingen of het aannemen van de gewenste lichamelijke houdingen staan tijdens de trainingen op de voorgrond en zijn ook altijd het aandachtspunt van de trainer/instructeur. Tijdens de Small-Group trainingen train je met niet meer dan 6a 8 personen.

De Small-Group trainingen zijn een uitdagende functionele en dynamische trainingen van 90minuten waarbij het verbeteren en optimaliseren van de coördinatie, kracht en stabiliteit in de core in de vorm van Kinetic Chain Movement centraal staat.

De Small-Group trainingen die gegeven worden zijn:

Core® Training 

KrachtCore® Training 

CrossCore® Training

Bootcamp Training

Zwanger FitCore® Training

Core® Training

Core® Training: Bij Bewegen Bij Buitenhuis train je in groepsverband met niet meer dan 6 a 8 personen onder leiding van een opgeleide Core/Kracht Trainer. Core® Training is een uitdagende functionele, dynamische training van 90 minuten waarbij het verbeteren en optimaliseren van de kracht en stabiliteit in de core in de vorm van Kinetic Chain Movement centraal staat. Middels Core® Trainingen is het mogelijk om te werken aan een betere sportprestatie zoals, krachtopbouw, conditieverbetering en rompstabiliteit. De Core® Trainingen die gegeven worden zijn:

Core® BaseTraining

Core® KrachtTraining

CrossCore® Training

Cardio® Training

Cardio® Training

Cardio® Training: Bij Bewegen Bij Buitenhuis train je in groepsverband met niet meer dan 5a6 personen onder leiding van een opgeleide FitnessTrainer. Cardio® Training is een uitdagende functionele, dynamische training van 90 minuten waarbij het verbeteren en optimaliseren van de conditie centraal staat. De Cardio® Trainingen die gegeven worden zijn:

Cardio® Training

MeetMe@TheGym

MeetMe@TheGym

MeetMe@TheGym: Bij Bewegen Bij Buitenhuis train je in groepsverband met niet meer dan 5a6 personen onder leiding van een gecertificeerde NAH-bewegingsdeskundige.

Cardio® Training

Cardio &Core® Training

Om een goed beeld te verkrijgen in wat de beste begeleiding en- of trainingsschema voor iemand is, vind er bij BEWEGEN BIJ BUITENHUIS altijd een intake gesprek plaats voordat er een abonnement wordt afgesloten en er gesport kan worden. Tijdens een intake gesprek wordt er een body-scan gemaakt zodat er een goed beeld gevormd kan worden van de lichamelijke gesteldheid en om een goed inzicht te krijgen van de uitgangspositie. Tevens is een vragenlijst met betrekking op de lichamelijke gesteld en eventuele medische achtergrond een onderdeel van het intake gesprek.

 
Opbellen
E-mail
Info