Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


Personal Training

Personal is het individueel begeleiden, coachen en stimuleren op basis van een persoonlijk afgestemde trainingsschema en eventueel afgestemde voedingsschema.

Om een goed beeld te verkrijgen in wat de beste begeleiding en- of trainingsschema voor iemand is, vind er bij "Bewegen Bij Buitenhuis" altijd een intake gesprek plaats voordat er getraint kan worden. Tijdens een intake gesprek wordt er een body-scan gemaakt zodat er een goed beeld gevormd kan worden van de lichamelijke gesteldheid en om een goed inzicht te krijgen van de uitgangspositie. Tevens is een vragenlijst met betrekking op de lichamelijke gesteldheid en eventuele medische achtergrond een onderdeel van het intake gesprek net zoals een lichamelijk assessment.

De lichamelijke houdingen en de voorwaarden voor het maken van de beweging en het adresseren van de juiste spieren wegen tijdens de trainingen het grootst. Dit uitgangspunt vormt ook de basis en startpunt voor uit maken van het persoonlijke trainingsprogramma.

Misschien vraag je je soms af waarom wij geen foto's voor- en na een bepaalde trainingsperiode van onze sporters tonen. Dit komt omdat wij niet geloven in de gehanteerde 6, 8 of 10 weken programma's en het bereiken van enkel fysieke doelen, aangezien deze geen garantie geven voor een beter, gezonder en vitaler leven. Sterker nog wij geloven dat enkel bezig zijn met het bereiken van het gestelde fysieke doel of enkel met het verliezen van het gestelde doelgewicht juist het tegenovergestelde wordt bereikt. Wij geloven in een 365 dagen beter, gezonder en vitaler leven, doormiddel van een juist afgestemde dagritme, beweegritme en mindset voor 365 dagen. Middels een gezonde levensstijl, de meeste kwaliteit uit het leven halen. Het creëren van meer bewustwording van je eigen lichaam, en connectie met jezelf maar vooral meer belastbaarheid, kracht en vitaliteit.


 
Opbellen
E-mail
Info