Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis

SamenwerkingsPartners.

Samenwerkt het beter! Wij zijn trots dat wij mogen samenwerken met fijne betrouwbare mensen. Onze samenwerkingspartners leveren kwaliteit en daarom zijn wij blij ze hier aan je te mogen presenteren. In de sport kun je alleen je doelen bereiken wanneer er synergie is! Samen sterk!


De WattFabriek - Norman Senden


De "WattFabriek" is een personal trainingsorganisatie die met resultaat gerichte concepten werkt, waarbij de persoonlijke begeleiding en individuele coaching en ondersteuning de boventoon voert.

Wij bieden, de reguliere sporter en de wedstrijd sporter, die meer uit zichzelf wil halen de mogelijkheid om samen met ons te werken aan o.a. het neerzetten van een betere sportprestatie door middel van individuele coaching en begeleiding op het gebied van sportspecifieke, krachtopbouw, conditieverbetering, rompstabiliteit en voedingsbegeleiding. Tevens kan men ook bij ons terecht voor een secundaire revalidatie traject of herstel van een blessure. 

Middels een gezonde levensstijl, de meeste kwaliteit uit het leven halen. Het creëren van meer bewustwording van je eigen lichaam, en connectie met jezelf maar vooral meer belastbaarheid en kracht. #MakeYourBodyYourMachine


WattCycling Apeldoorn


Bij WattCycling Apeldoorn train je in groepsverband op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Trainen op de Wattbike bij WattCycling Apeldoorn is een gerichte trainingsmethode."It Never Get Easier You Just Get Stronger and Faster" 

Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 80/90 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig met de WattCycling app.. #TrainSmarterGetFaster

 
Opbellen
E-mail
Info