Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


Ons team

Beperkt zijn heeft vele kanten. Wij sluiten per definitie bepaalde mensen niet uit van deelname, omdat zij een activiteit wellicht niet aan zouden kunnen of er ongeschikt voor zijn. Wij zijn een podium voor mensen die door hun beperking geen- of moeilijk toegang (kunnen) krijgen bij reguliere Fitnesscentra. Daarbij staat de beleving en het enthousiasme van de deelnemer centraal, en niet het moeten scoren t.o.v. een ander. Ieder doet wat hij kan- of wil op zijn of haar eigen tempo en manier. 

Wel is het goed om vooraf met de potentiële deelnemer, zijn begeleider en een medisch deskundige (huisarts/fysiotherapeut) de vraag goed door te spreken om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Om deze redenen is er altijd vooraf en intake gesprek inclusief een lichamelijke assessment.

Verder geloven wij dat ieder mens, hoe beperkt dan ook, kwaliteiten heeft die nog niet ‘ontdekt’ zijn. Door met Sport bezig te zijn kunnen bepaalde vaardigheden aan het licht komen, die tevoren niet of nauwelijks bekend waren. Dit betekend een enorme impuls voor het zelfvertrouwen van de deelnemer. 

Onze filosofie en doelstelling is "Bewegen kan iedereen, Sporten is voor iedereen".


Daarnaast bieden wij ook aan, de reguliere sporter en de wedstrijd sporter, die meer uit zichzelf wil halen de mogelijkheid om samen met ons te werken aan o.a. het neerzetten van een betere sportprestatie door middel van individuele coaching en begeleiding op het gebied van sportspecifieke, krachtopbouw, conditieverbetering, rompstabiliteit en voedingsbegeleiding. Tevens kan men ook bij ons terecht voor een secundaire revalidatie traject of herstel van een blessure. 


Jonneke Buitenhuis

Jonneke Buitenhuis

Eigenaar/Directeur: BGN Gewichtsconsulent, NAH-Bewegingsdeskundige, PersonalTrainer, WattCycling Trainer

Wie is Jonneke Buitenhuis: Al geruime tijd ben ik actief als amateur in de sport; op de baan- en racefiets en sinds 2008 professioneel als spinninginstructeur. Mijn passie voor de wielersport wordt gedeeld met mijn broer. Mijn broer kan vanwege zijn lichamelijk en cognitieve beperkingen niet bij een ‘regulier fitnesscentrum’ terecht. Hierdoor is het idee voor “Bewegen Bij Buitenhuis” ontstaan. Mede door de passie, de enthousiasme en de energie die mijn broer ervaart en krijgt tijdens het sporten is de basis binnen mijn bedrijf, zodat mede sporters dit ook kunnen ervaren. Kortom iedereen doet wat hij kan op zijn eigen manier want "Bewegen kan iedereen, Sporten is voor iedereen".

 
Opbellen
E-mail
Info