Bewegingscentrum 
Bewegen Bij Buitenhuis


Bewegen Bij Buitenhuis

Wij bieden onze activiteiten en diensten aan binnen een open, kleinschalige en prikkelarme omgeving. Onze kracht ligt in de persoonlijke begeleiding, coaching en individuele ondersteuning. 


Ons aanbod

Core® Training

Core® Training

Core® Training: Bij Bewegen Bij Buitenhuis train je in groepsverband met niet meer dan 6 a 8 personen onder leiding van een opgeleide Core/Kracht Trainer. Core® Training is een uitdagende functionele, dynamische training van 90 minuten waarbij het verbeteren en optimaliseren van de kracht en stabiliteit in de core in de vorm van Kinetic Chain Movement centraal staat. Middels Core® Trainingen is het mogelijk om te werken aan een betere sportprestatie zoals, krachtopbouw, conditieverbetering en rompstabiliteit. De Core® Trainingen die gegeven worden zijn:

Core® BaseTraining

Core® CycleTraining

Core® KrachtTraining

Core® TriathlonTraining

WattCycling

WattCycling

WattCycling Training: Bij WattCycling Apeldoorn train je in groepsverband op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. De wattbike trainingen die worden gegeven zijn:

WattCycling HIT

WattCycling d'Huez

WattCycling Tri/Endurance

WattCycling Allround

Cardio® Training

Cardio® Training

Cardio® Training: Bij Bewegen Bij Buitenhuis train je in groepsverband met niet meer dan 5a6 personen onder leiding van een opgeleide FitnessTrainer. Cardio® Training is een uitdagende functionele, dynamische training van 90 minuten waarbij het verbeteren en optimaliseren van de conditie centraal staat. De Cardio® Trainingen die gegeven worden zijn:

Cardio® Training

Cardio® & Core®Training

Cardio® & KrachtTraining

MeetMe@TheGym

MeetMe@TheGym

MeetMe@TheGym: Bij Bewegen Bij Buitenhuis train je in groepsverband met niet meer dan 5a6 personen onder leiding van een gecertificeerde NAH-bewegingsdeskundige.

Cardio® Training

Cardio &Core® Training


Om een goed beeld te verkrijgen in wat de beste begeleiding en- of trainingsschema voor iemand is, vind er bij BEWEGEN BIJ BUITENHUIS altijd een intake gesprek plaats voordat er een abonnement wordt afgesloten en er gesport kan worden. Tijdens een intake gesprek wordt er een body-scan gemaakt zodat er een goed beeld gevormd kan worden van de lichamelijke gesteldheid en om een goed inzicht te krijgen van de uitgangspositie. Tevens is een vragenlijst met betrekking op de lichamelijke gesteld en eventuele medische achtergrond een onderdeel van het intake gesprek.

Wij bieden ons aanbod aan op basis van:

Personal Training:
Personal is het individueel begeleiden, coachen en stimuleren op basis van een persoonlijk afgestemde trainingsschema naar de gewenste en afgesproken doelstelling.


Small Group Training:
Wij bieden onze activiteiten en diensten aan op basis van Small Group groepslessen binnen een open, kleinschalige en prikkelarme omgeving. De groepsgrootte is 1op5-6 en bij een Core® Training 1op6-8

Core® Training

WattCycling

Cardio & Core®

Cardio & Kracht


Large Group Training:
Wij bieden onze activiteiten en diensten aan op basis van Large Group groepslessen.De groepsgrootte kan variëren van 1op8-12 tot 2op24

Outdoor Bootcamp-CoreTraining

Clinics & Workshop's

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info