Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


 


Midwinter Stofwisselkracht marathon.

Midwinter Marathon Apeldoorn

Op 2 februari 2014 zijn wij met "team LUCAS" de uitdaging aan gegaan met maar één doel: stofwisselingsziekten de wereld uit!

Onze doelstelling hierbij is om middels deze Midwinter Marathon Stofwisselingsziekten onder de aandacht te brengen en zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen zodat onderzoek naar stofwisselingsziekten gefinancierd kan worden.  

Lucas van de wielen is 12 jaar en lijdt aan de ongeneeslijke stofwisselingsziekte Sanfilippo. Voor  hem zal een behandeling te laat komen, maar voor kinderen in de toekomst is er hoop. Dankzij onderzoek zijn de afgelopen jaren steeds meer stofwisselingsziekten behandelbaar. Om kinderen zoals Lucas een toekomst t kunnen bieden is geld nodig. 

Door ons te Sponsoren per kilometer help je mee om onderzoek naar stofwisselingsziekten mogelijk te maken. kijk op onze sponsor-actiepagina !!


 

Binnenkort kun je je via onze website inschrijven-aanmelden om samen met "team LUCAS" de Midwinter stofwisselkracht-Marathon te lopen om de stofwisselingsziekten de wereld uit te lopen.
 

www.stofwisselkracht.nl

team LUCAS sponsor-actiepagine

facebook team LUCAS

 
Opbellen
E-mail
Info