Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis

 MeetMe@TheGym.

NAH-Preventicentrum / secundair revalidatiecentrum

Een jaar na de lancering van het project "Meet me @ the Gym" van de Edwin van der Sar Foundation in samenwerking met Hersenstichting Nederland, Vereniging Sportgeneeskunde en Fit!Vak hebben de eerste Fit!vak bewegingscentra het keurmerk Hersenletsel behaald. Dit keurmerk biedt mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase een beweegprogramma op maat bij erkende NAH-Preventiecentra in Nederland. Ook bewegingscentrum Bewegen Bij Buitenhuis is een erkend NAH Preventiecentrum en ‘officieel’ toegankelijk voor mensen met hersenletsel. Wij garanderen een geschikte sport- beweegomgeving zonder al te veel prikkels, en met persoonlijke, individuele aandacht en een specifiek voor deze doelgroep getrainde begeleiding.

Bewegingscentrum Bewegen Bij Buitenhuis en diens instructeurs zijn na een intensieve training opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn voor mensen met hersenletsel. Het project voorziet verder in een jaarlijkse bijscholing van onze instructeurs.

Een reguliere Fitness- Sportcentrum is vaak net een brug te ver voor mensen met hersenletsel. Wij willen deze doelgroep echter aanmoedigen om meer te gaan bewegen. Daarom moeten wij voor hen bepaalde drempels wegnemen en een aangepast programma aanbieden. Sporten waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Wij hopen dat het keurmerk Hersenletsel helpt om mensen met NAH weer aan het sporten te krijgen. Dat is iets waar wij als bewegingscentrum en NAH-Preventiecentrum graag aan bijdragen. Want binnen ons bewegingscentrum en Personal Trainingsorganisatie staat "bewegen kan iedereen, sporten is voor iedereen" centraal.


Kijk voor meer informatie over Meet Me @ The Gym op www.meet-me-at-the-gym.nl


Flyer - Brochure NAH-Preventiecentrum

Flyer - Brochure MeetMe@TheGym


 

 
Opbellen
E-mail
Info