Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis

Fotogallerij

NK-Baanwielrennen 27,28,29 en 30 december Forte-WZN nieuwelingen / junioren Team

Wij zijn als sponsor en samenwerkingspartner en KrachtCore trainer super trots op de renners en rensters van de talentenploeg Forte-WZN Nieuwelingen/Junioren Team! De afgelopen 4 dagen hebben de renners hard gereden om het Goud, Zilver en Brons !!

Mark Groeneveld beet samen met Nick Schelvis het spits af tijdens de puntenkoers beiden wisten het podium te bereiken, Mark greep naar het Goud en Nick pakte het Zilver stevig beet.

Lars Romijn greep tijdens de vliegende 200m net naast het podium maar wist tijdens een hele sterke strijd op het onderdeel Sprint het Brons te bemachtigen. Om het NK nog mooier te maken zette Lars Romijn op de 1KM niet allen een PR met 1.06 neer maar nam daarmee ook het Brons heel stevig vast. De kwalificatie voor de keirin won Lars met overmacht maar tijdens de finale verliep de strijd niet helemaal reglementair middels geduw en trek weer waardoor er niet meer in zat dan te genoegen met de 4de plek, immers ben je op zo'n moment overgeleverd aan de jury en oordeel van de jury is het oordeel desalniettemin een mooie 4de plek.

Doordat Lars Romijn zo sterk heeft gereden en gestreden is hij door de bondscoach gevraagd om aan het interland deel te nemen op 11-13 januari 2019.! Succes Lars en wellicht kun je op jou onderdelen het Brons omzetten naar het zilver of goud!

Niet te vergeten heeft Erwin Smidt in de laatste twee dagen van het NK de puntenkoers en de koppelkoers verreden. De puntenkoers heeft Erwin aanvallende gereden maar de strijd mocht helaas niet verzilverd worden voor een podium plek. De Koppel koers samen met Ole ging bijzonder goede en ze hebben gedurende de wedstrijd zware strijd geleverd voor het Brons aangezien ze tot aan het slot van de wedstrijd op dezelfde punten stonden. De laatste sprint was dan ook zenuwslopend want het ging letterlijk om centimeters en millimeters. Helaas kwam Erwin deze net te kort waardoor het koppel net naast het Brons grepen.

Op naar het wegseizoen 2019.!


NK-Baanwielrennen Merida adelaar DevelopmentTeam

Wij zijn als Shirt-sponsor, en als CoreTrainer van sommige renners en rensters van het Adelaar development team, trots op de behaalde resultaten van afgelopen de afgelopen dagen tijdens het NK-baanwielrennen.

Yorick Wever wist middels een hele sterke finale tijdens de Keirin het Goud te bemachtigen en behaalde tot twee keer toe een mooie 6de plek. Op de duur onderdelen liet Rick Hezeman zich heel goed zien en heeft tot op de streep strijd geleverd tijdens de individuele achtervolging en greep net naast het Brons. Verder wist Rick de 6de plek te bemachtigen in de Scratch en 5de tijdens de puntenkoers.

Niet te vergeten hebben Justus Willemsen, Stijn Hezeman en Rik van de Wal tijdens de nieuwelingen Puntenkoers de Adelaar kleuren goed laten zien en sterk behoorlijk gereden. Stijn wist beslag te leggen op de 9de plek, Justus 11de en Rik wist de 14de plek te bemachtigen.NK-Baanwielrennen Forte-WZN Niewelingen / junioren Team   

Wij zijn als sponsor en samenwerkingspartner super trots op de renners en rensters van de talentenploeg Forte-WZN Nieuwelingen/Junioren Team! afgelopen zaterdag hebben Mark Groeneveld en Nick Schelvis hun kampioensshirt van de ploeg in ontvangst mogen nemen voor hun titel NK-ploegenachtervolging.! HEREN DAT ROOD WIT BLAUW staat jullie goed.! Daarnaast hebben deze heren op het zelfde NK ook het zilver voor de teamsprint weten te bemachtigen.  

Niet te vergeten hebben Oriana Soerewijn en Fleur Nagtegaal goed gestreden tegen de grote dames en Lars Romijn met twee makkers een sterke strijd geleverd tegen de wereld toppers. En als klap op de vuurpijl heeft Erwin Smidt gisteren een bronzen medaille op het NK-derny weten te bemachtigen. 120 ronden volle bak op de baan. Als 1e jrs junior leverde hij een topprestatie.

Op naar het NK op de 27,28,29 en 30 december.! 

NK-Baanwielrennen Merida adelaar DevelopmentTeam

Wij zijn als Shirt-sponsor, en als CoreTrainer voor sommige renners en rensters van het Adelaar development team, natuurlijk trots op de behaalde resultaten van afgelopen zaterdag tijden het NK-Baanwielrennen. Anniek Wever is samen met haar team-maatje Nederlands kampioen Teamsprint bij de Nieuwelingen-meisjes geworden. 

Tevens hebben Stijn Hezeman, Justus Willemsen en twee andere team-maatjes het zilver weten te bemachtigen bij de ploegenachtervolging en heeft Stijn ook nog brons bij de Teamsprint weten te bemachtigen.

Niet te vergeten heeft Rick Hezeman brons op de ploegenachtervolging behaald en hebben Rik en Yorick sterk gestreden tijdens de teamsprint


Science of Cycling - Injury Prevention and Physio BikeFit     

Nu is het officieel.!! 

Vandaag de papieren ontvangen van de op 2 juli afgeronde opleiding "Science of Cycling" Injury Prevention and Physio Bikefit gegeven door specialist Paul Visentini van Physiosports Brighton.

Vanaf vandaag kun je dus ook als wielrenner terecht voor een Cycling Assesment / Physio BikeFit.

(Voor het verbeteren van van je Cycling technique, voor het verbeteren van je Cycling Prestatie, voor het voorkomen van blessures, voor het verhelpen van pijnklachten, voor het afstellen van de racefiets op basis van pijnklachten) 

BGN Gewichtsconsulent

     

Nu is het officieel.!!

Vandaag de papieren en diploma ontvangen van de op 10 maart afgeronde opleiding voor BGN Gewichtsconsulent.

Vanaf vandaag kun je niet alleen voor voedingsadvies op het gebied van gezonde voeding terecht maar ook voor persoonlijke coaching en begeleiding om jou gewenste gewicht te bereiken. 
Dit eventueel in combinatie met een compleet op maat gemaakt trainingsschema en trainingsbegeleiding.   

NK-weg en NK-tijdrit 2017

Afgelopen woensdag (14 juni) en Zondag (18 juni) heeft het dames tandem team (Joelle Manuela Engel en Jonneke Buitenhuis) deelgenomen aan het NK-weg en het NK-tijdrijden op S'Heerenberg met een super uitslag. Namelijk derde bij NK-weg en derde bij het NK-tijdrijden en dat te bedenken dat ze nog maar 3 maanden een tandem duo vormen.!

Dit tandem duo heeft nu de smaak te pakken en voor volgend jaar de zinnen op zilver en goud gezet.! 

 

CoreTraining met Aquapoldro

In het kader van #MakeYourBodyYourMachine en #MakeYourBodyFollowYourMind staat er iedere week een CORE®-Training op de agenda voor de renners, zwemmers en fietsers van de Aquapoldro Triathlon vereniging.

 

Wielertraining AOT - Adelaar Opleiding Team

Op 21 februari was de eerste gezamenlijke wielertraining van dit seizoen met de renners en rensters van het Adelaar Opleiding Team van AR&TV de Adelaar.

Het was een eerste gezamenlijke extensieve duurtraining ter kennismaking met aansluitend een stevige CoreTraining en als teamafsluiting stond de Escape-room op het menu.!

 

 

 

CoreTraining met AJT- Adelaar Jeugd Team

In kader van #MakeYourBodyYourMachine en #MakeYourBodyFollowYourMind staat er iedere week een wielerspecifieke CORE®-Training op de agenda voor de renners en rensters van het Adelaar Jeugd Team van de wielervereniging AR&TV de Adelaar.!

 


 

CoreTraining en Fotoschoot met onze NK-baan titelhouders

Op 20 januari stond er in het kader van #MakeYourBodyYourMachine #MakeYourBodyFollowYourMind weer een wielerspecifieke CORE®-Training op de agenda!

Maar voor de wielerspecifieke CORE®-Trainingen van de jeugd renners van het Adelaar Jeugdteam (AJT) hadden we eerst een aantal mooie foto's gemaakt met Anniek Wever en Yorik Wever vanwege de NK-Baan titels die ze dit baanseizoen behaald hebben namelijk wee maal GOUD en ZILVER!!

En wat is het dan gaaf om dan even samen de nieuwe #BBB-PlyoBox te testen en vooral om dan nu, de samen vaak gedane StairClimber, naast dat NK-schirtje te doen.!!

   

Wij zijn Trots op deze Toppers!!

 


TV-uitzending "Gelderse Koppen" TV-Gelderland

 

De TV-opnamse van TV-Gelderland voor het programma "Gelderse Koppen" gepresenteerd door Harm Edens over het ontstaan van ons bedrijf en over wat we allemaal doen en waarom is mooi geworden. Wij zijn erg enthousiast over het eindresultaat en de wijze waarop het in beeld is gebracht, jullie ook ?

kijk naar hier nog eens naar de uitzending van "Gelderse Koppen" via onderstaande youtube kanaal!

TV-opnames "Gelderse Koppen" TV-Gelderland

 

27 September was het zo ver...... D-day.!

TV-opnames door TV-Gelderland voor het programma "Gelderse Koppen" gepresenteerd door Harm Edens over het ontstaan van ons bedrijf en over wat we allemaal doen en waarom. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, jullie ook?

kijk dan 15 oktober om 18:20 naar "Gelderse Koppen" op TV-Gelderland.!

Eerste trainingsrit voor beklimming "La Marmotte"

 

Vandaag de eerste trainingsrit voor de beklimming van de "La Mormotte" met Bram gemaakt samen met de "Toergroep".! 

Waar Trainen wij voor? Wij gaan in September 2017 met de Stichting Vrienden Van Bewegen Bij Buitenhuis in samenwerking met NSGK en DBuren een deel van La Marmotte door de Franse Alpen fietsen. In deze verkorte versie van 142km met maar liefst 4772 hoogtemeters, worden drie bergtoppen beklommen met als hoogste top de befaamde Col du Galibier en de Col du Glandon van 1924 meter.

Binnenkort laten wij de ins en outs van onze Sponsortocht, de wijze van Sponsoren, de mogelijkheden om met ons mee te gaan met de sponsortocht nog uitgebreid weten op onze Facebook-pagina en website weten. Dus houd onze Facebook-pagina en website goed in de gaten.

 

Op 14 november hebben wij ons Fit!Vak NAH-Preventiecentrum officieel geopend. 

 


Uitreiking Hersenletsel certificaat Fit!Vak-Preventiecentrum

 

Op 2 november hebben wij ons certificaat Hersenletsel en keurmerk Fit!Vak NAH-Preventiecentrum uitgereikt gekregen door Annemarie van de Sar van de "Edwin van de Sar Foundation". Dit keurmerk is in samenwerking met de Edwin van de Sar Foundation, Hersenstichting Nederland, Vereniging Sportgeneeskunde en Fit!Vak tot stand gekomen.

Wij zijn ontzettend trots om dit keurmerk te mogen dragen en om ons Bewegingsdeskundige Niet Aan Geboren Hersenletsel (BNAH) te mogen noemen.

Bootcamp-tuin

 

Het Bootcamp seizoen is bij ons dit jaar super van start gegaan.!

Wij zijn namelijk dit Bootcamp-seizoen gestart in onze eigen TRX-Bootcamp-tuin.!

 


Bootcamp Vlieland

 

Het Bootcamp seizoen is bij ons nu echt begonnen.!

Op 31 maart hebben wij de aftrap van het nieuwe Bootcamp seizoen op Vlieland gehad, en natuurlijk meteen onze TRX-Force ingewijd.


 

 
Opbellen
E-mail
Info