Bewegingscentrum 
Bewegen Bij Buitenhuis

Blog


Terug naar overzicht

28-01-2015

Bootcamp

Bootcamp is bij “BEWEGEN BIJ BUITENHUIS” in groepsverband sporten in de buitenlucht en is een “Full Body Workout” waarbij Ieder persoon tijdens een Bootcamp-training zelf zijn eigen intensitieit, tempo en zwaarte kan bepalen en het op zijn of haar eigen manier doet onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde Bootcamp-instructeur.

Een Bootcamp-Training bestaat uit o.a hardlopen, intervaltrainingen, fitnessoefeningen, en coördinatieoefeningen zoals bij voorbeeld push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen. Tijdens een Bootcamp-Training wordt gebruik gemaakt van alle natuurlijke obstakels die men tijdens een Bootcamp-training onderweg tegenkomt zoals bij voorbeeld bankjes, boomstammen, trappen, klimrekken of je mede Bootcamper (Buddy).

Afhankelijk van de samenstelling en conditie van de deelnemers kan er ook, tijdens een Bootcamp-training, gebruik worden gemaakt van functionele trainingsmiddelen zoals bijvoorbeeld een CrossXvest, TRX Resistance Cord.

“BEWEGEN BIJ BUITENHUIS” is een bewegingscentrum waarbij de doelstelling "Bewegen kan iedereen, Sporten is voor iedereen" centraal staat. Bewegen bij Buitenhuis is geen sportschool of iets dergelijks, maar een centrum voor ‘bewegen’ waarbij het accent nadrukkelijk ligt op persoonlijke begeleiding, coaching en individuele ondersteuning, hetgeen o.a tijdens, Fysio-fitness, Fitness, Kranking®, CoreStabilityTraining (TRX®-Bodyblade®), Cardio-, Kracht- en Cross-fit goed tot uiting komt, en natuurlijk ook tijdens een Bootcamp-training.


Wil je meer weten over Bootcamp kom een keer bij ons langs.!!


Met Sportieve groet,

Jonneke Buitenhuis

 BLOG Bootcamp 28-1-2015 Facebook1.jpg


Terug naar overzicht 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info