Bewegingscentrum 
Bewegen Bij Buitenhuis

Blog


Terug naar overzicht

24-04-2015

TRX suspension training

TRX suspension training gaat " back to basics " trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht door middel van het "top down balance principe". Trainen met TRX doet een beroep op kracht en stabiliteit in de core in de vorm van Kinetic Chain Movement. Je traint spieren niet afzonderlijk, maar in ketens, waarbij de buik en onderrug de kern van de beweging vormen.

De TRX zelf is een total resistance exercise tool die er voor zorgt dat je lichaam tijdens de oefeningen uit balans wordt gebracht en je dit moet corrigeren. Door het uitbalans raken en het moeten corrigeren hiervan worden naast grote spieren ook alle kleine spieren aangesproken. Deze kleine spieren zorgen voor de juiste lichaamshouding en maken het correct bewegen mogelijk (Core Stability)

TRX suspension training bij “Bewegen Bij Buitenhuis” helpt niet allen bij het neerzetten van een betere sportprestatie, ter ondersteuning van een andere sport zoals, krachtopbouw, conditieverbetering en rompstabiliteit maar ook bij een secundaire revalidatie traject of zelfs bij het herstel van een blessure.

Ook iets voor jou? Kom een keer langs !!


Sportieve groet,

Jonneke Buitenhuis

 BLOG TRX suspension training 21-04-2015.pdf


Terug naar overzicht 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info