Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


Buitenhuis Nieuws

 

Nieuws


Terug naar overzicht

24-05-2018

WattCycling Apeldoorn

Train onder deskundig begeleiding
Bij WattCycling Apeldoorn (onderdeel van Bewegen Bij Buitenhuis) train je in groepsverband op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Een geweldige ondersteuning voor niet alleen de wedstrijdrenner maar ook voor de toerfietser. Kies de training die bij jou past: WattCycling HIT, WattCycling d'Huez, WattCycling Tri/Endurance, WattCycling Allround.
Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om in combinatie met de Wattbike training, CoreCycle en Krachttraining te volgen. Dit kan niet alleen in Small-Group verband maar ook individueel middels een persoonlijk trainingsprogramma.
Performance testen
Bij Wattbike trainingscentrum Bewegen Bij Buitenhuis kun je nu ook terecht voor verschillende performance testen zoals een Max-Ramp test, 45min Wingate Test, 20min Test, 3min Test.
Wil je meer weten over WattCycling en- of het iets voor jou zou kunnen zijn en wat we eventueel nog meer voor jou zouden kunnen betekenen, kom een keer bij ons langs of neem contact met ons op. We staan je graag te woord en beantwoorden graag al je vragen onder het genot van een kop koffie of thee.

 BBB WattCycling 06-04-18 A5 achterblad.jpg
 BBB WattCycling 06-04-18 A5 (2) achterblad kopie.jpg


Terug naar overzicht


Facebook Bewegen Bij Buitenhuis 
Opbellen
E-mail
Info