Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


Buitenhuis Nieuws

 

Nieuws


Terug naar overzicht

03-08-2017

BGN Gewichtsconsulent

Nu is het officieel.!!

Vandaag de papieren en diploma ontvangen van de op 10 maart afgeronde opleiding voor BGN Gewichtsconsulent.

Vanaf vandaag kun je niet alleen voor voedingsadvies op het gebied van gezonde voeding terecht maar ook voor persoonlijke coaching en begeleiding om jou gewenste gewicht te bereiken.
Dit eventueel in combinatie met een compleet op maat gemaakt trainingsschema en trainingsbegeleiding.

Daarnaast zijn wij nu ook aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Doordat we zijn aangesloten worden uw consulten deels- of volledig door verschillende zorgverzekeraars vergoed, dit afhankelijk hoe u bent verzekerd.

Wat is een BGN-Gewichtsconsulent:
- De BGN Gewichtsconsulent begeleidt volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. De BGN-gewichtsconsulent geeft op basis van een gedane intake-gesprek een individueel voedings- en beweegadviezen, die jou helpen een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken. Tevens leert de BGN Gewichtsconsulent jou meer over de werking van de stofwisseling en hoe je jouw lichaamsgewicht kunt reguleren. De BGN-gewichtsconsulent zal je motiveren en stimuleren om jouw doel te bereiken. Jouw eigen inzet daarbij is natuurlijk ook van groot belang.

Wat doet de Beroepsvereniging:
- De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland is opgericht op 1 juli 2005. De doelstellingen van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten zijn het fungeren als landelijke brancheorganisatie voor de gewichtsconsulent in de ruimste zin van het woord; het instandhouden en verbeteren van de kwaliteit van en het verder professionaliseren van de beroepsuitoefening en het ondernemerschap in de gewichtsconsulentenbranche; het behartigen van de (algemene en collectieve) belangen van de leden op vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied.

Sportieve groet,


Jonneke Buitenhuis

BGN Gewichtsconsulent
NAH Bewegingsdeskundige
Personal TrainerTerug naar overzicht


Facebook Bewegen Bij Buitenhuis 
Opbellen
E-mail
Info