Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


Buitenhuis Nieuws

 

Nieuws


Terug naar overzicht

28-05-2016

Eerste trainingsrit voor de sponsortocht en de beklimming van de "La Mormotte"

Vandaag de eerste trainingsrit voor de beklimming van de "La Mormotte" met Bram gemaakt samen met de "Toergroep".!

Waar Trainen wij voor?
Wij gaan in September 2017 met de Stichting Vrienden Van Bewegen Bij Buitenhuis in samenwerking met NSGK en DBuren een deel van La Marmotte door de Franse Alpen fietsen. In deze verkorte versie van 142km met maar liefst 4772 hoogtemeters, worden drie bergtoppen beklommen met als hoogste top de befaamde Col du Galibier en de Col du Glandon van 1924 meter.

Waarom?
Met de opbrengst van de La Mormotte Sponsortocht willen wij namens de Stichting Vrienden Van Bewegen Bij Buitenhuis een aantal (10a20) speciale Ligfietsen aanschaffen om in samenwerking met Bewegen Bij Buitenhuis een Toergroep voor mensen met een beperking te starten. Onder leiding van Bewegen Bij Buitenhuis zal dan in eerste instantie twee a drie keer per maand op een zaterdag of zondag met de beoogde doelgroep een toertocht worden gefietst, onder het mom van "BEWEGEN KAN IEDEREEN, SPORTEN IS VOOR IEDEREEN" en "IEDEREEN DAT WAT HIJ OF ZIJ KAN OP DE MANIER ZOALS HIJ OF ZIJ DAT KAN".

Binnenkort laten wij de ins en outs van onze Sponsortocht, de wijze van Sponsoren, de mogelijkheden om met ons mee te gaan met de sponsortocht nog uitgebreid weten op onze Facebook-pagina en website weten. Dus houd onze Facebook-pagina en website goed in de gaten.
Dankjewel Trudie en John Buitenhuis voor de warme ontvangst met de heerlijke "zoetebroodjes en cappuccino" tijdens onze tussenstop.!

Met Sportieve groet,

Jonneke BuitenhuisTerug naar overzicht


Facebook Bewegen Bij Buitenhuis 
Opbellen
E-mail
Info