Bewegen bij Buitenhuis
Jonneke Senden-Buitenhuis


Buitenhuis Nieuws

 

Nieuws


Terug naar overzicht

27-02-2015

Dames toergroep bij de Adelaar

Speciale toergroep voor dames op de racefiets.

In april van dit jaar willen we gaan starten met een speciale toergroep voor dames op de racefiets. Deze groep is zowel bedoeld voor beginnende racefietsters als voor dames die er de voorkeur aan geven om in een vrouwengroep te rijden. Met dit initiatief willen we de deelnemers laagdrempelig de mogelijkheid geven om met racefietsen kennis te maken, maar ook om gezellig samen met elkaar te fietsen. Jong of oud, getraind of ongetraind. De eerste maanden hoef je om mee te rijden geen lid van De Adelaar te zijn. Wij hopen natuurlijk dat het de deelnemers zo goed bevalt dat ze lid van De Adelaar willen worden en dat we er daardoor een echte dames-toergroep bij krijgen. Dames die nog geen eigen racefiets hebben, kunnen er een huren bij Stappenbelt Specialized Concept Store.

We gaan rijden vanuit het clubhuis van De Adelaar. We starten vanaf 1 april op de woensdagavonden om 18.30 uur en vanaf 4 april ook op de zaterdagochtenden om 10.00 uur. De damestoergroep wordt begeleid door 2 wegkapiteins. Het motto is "Samen uit, samen thuis".

Naast het fietsen op de weg, kunnen de deelnemers met spinning®-clinics werken aan hun conditie en fietsvaardigheden door kennis te maken met de verschillende hartslagzones en traptechnieken. Deze clinics worden gegeven door Bewegen Bij Buitenhuis. In techniekclinics bij Stappenbelt kunnen deelnemers leren hoe om te gaan met pech op de fiets. Aan de preciese uitwerking van de clinics wordt nog gewerkt.

Heb je belangstelling, ken je iemand die daar belangstelling voor heeft of heb je vragen, neem dan contact op met een van onderstaande personen.

Jonneke Buitenhuis jonneke@bewegenbijbuitenhuis.nl
Roelien Stappenbelt apeldoorn@stappenbelt.com
Barbara Bourgonje b.elburg@gmail.com

kijk ook eens op [http://www.adelaar.org/index.php/algemeen-toer/1085-toergroep-voor-dames-op-de-racefiets]

 Racefiets BewegenBijBuitenhuis en De Adelaar.pdf


Terug naar overzicht


Facebook Bewegen Bij Buitenhuis 
Opbellen
E-mail
Info